Hirdetés

League of Legends - egy profi játékost kizárnak, ha a konkurencia játékait streameli

|

A Riot bejelentette, hogy a profi League of Legends játékosok nem streamelhetik a konkurencia játékait, mert banolják őket.

Hirdetés

A League of Legends nagyon jó úton halad afelé, hogy tartós eSporttá váljon és a Riot Games mindent megtesz, hogy ezen az úton tartsa a játékát.

Ennek szellemében a fejlesztők bejelentették, hogy azok a profi játékosok, aki lejelentkeztek a Season 4-re, nem streamelhetnek a konkurens kiadók és fejlesztők játékaiból egy percet sem, mert kizárják őket a versenyből. Ez a szerződésben is benne van és a Riot nagyon komolyan veszi ezeket a dolgokat.

"Szeretnénk, ha a League of Legends igazi sporttá válhatna. [...] Tudjuk, hogy lesz, aki nem ért majd egyet ezzel a döntéssel. Régebben a profi játékosoknak csak a saját brandjükkel kellett törődniük és maximum azzal, hogy olyan billentyűzetet használjanak, ami mosolyt csal a szponzoraik arcára. Most viszont ezek a srácok profik és szerződés köti őket egy ligához. Amikor 50 000 embernek streamelnek, akkor magát a sportot is képviselik" - írják a hivatalos közleményben.

A nem streamelhető játékok listája:

Awesomenauts

Bloodlines Champions

Crasher

Dawngate

Demigod

Dota 2

Fat Princess

Guardians of Middle-Earth

Hearthstone

Heroes of Newerth

Infinite Crisis

Land of Chaos Online

Monday Night Combat

Realm of the Titans

Rise of Immortals

Sins of a Dark Age

SMITE

Solstice Arena

StarCraft 2

Warhammer Online: Wrath of Heroes

Warlocks

World of WarCraft

World of Tanks

World of Warplanes

A játékok mellett még szigorúan tilos az alkohol, a drog, a fegyver, a pornográfia és a cigi jelenléte is a streamekben. Legalábbis jár érte a dádá a Riot Games-től, ami természetesen érhető.

Szerintetek jogos a Riot igénye? Ti szívesen foglalkoznátok versenyszerűen a LoL-lal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)