Hirdetés

League of Legends - csak a jó arcok mehetnek rankedezni

|

A Riot folytatja a harcot a League of Legends közösségét mérgező játékosok ellen. A tesztszerverekre már pörög is ki az új fegyver.

Hirdetés

A League of Legends-ben, ahogy az internet legtöbb zugában is nagy problémát jelentenek a csak rombolni, bomlasztani vágyó emberek.

A Riot folyamatosan küzd ellenük, hogy a League of Legends közösségét barátságosabbá tegye, de ez nem mindig egyszerű; néha drasztikus lépésekre van szükség. A Riot most az amerikai és európai tesztszervereken egy új rendszert vezet be, ami az említett játékosokat eltiltja a Ranked meccsektől. Lényegében arról van szó, hogy ha nem vagy jó fej az embertársaiddal, akkor a Ranked Restriction csak egy "bizonyos számú" teljesített Normal Draft játék után enged újra ranked meccseket játszani.

A Riot nem közölte, hogy ez meddig is tart, de az biztos, hogy amíg az illető el van tiltva a rankedtől, addig a voice chatet sem lesz képes használni. Ez még semmi, a fejlesztők ennél is tovább mennek. "Azt gondoljuk, hogy a Rankedért járó jutalmak a jó sportszellemet és a tehetséget ugyanannyira kell, hogy jutalmazzák. Szóval, a Ranked Restricted játékosok a szezonvégi jutalmaktól is elesnek" - írják a közleményben.

Ti mit gondoltok? Ez normalizálja majd a helyzetet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)