Hirdetés

League of Legends - így költik el mások a pontjaidat

|

Egy új exploitnak köszönhetően a rosszakaróink bejuthatnak a fiókunkba és elkölthetik a vérrel és verejtékkel összegyűjtött IP-t és RP-t. Senki sincs biztonságban.

Hirdetés

A napokban eldurvuló exploit hatalmas port kavart a Legue of Legends Reddit csoportjában, ahol sikerült fényt deríteni annak mikéntjére is. A biztonsági résnek köszönhetően a „hackerek” nem csak a játékból, hanem a böngészőből is rendelkezhetnek a vagyonunk felett.

A webes store-ból hozzáférnek a Summoner ID-khoz és az ahhoz tartozó session tokenekhez, így képesek az áldozat nevében elkölteni az IP és RP pontokat. Mivel ehhez nem szükséges bejelentkezni a célszemély League of Legends fiókjába, őt ki sem dobja a rendszer, így csak akkor veszi észre a csalást, mikor váratlanul eltűnnek a pontjai. 

„Tudunk a problémáról és amilyen gyorsan csak lehet, ki fogjuk javítani. Pontosan tudjuk, kitől és mennyi pontot költöttek el, ezeket természetesen vissza fogjuk adni. " - mondta a Riot egyik munkatársa. Arról nem nyilatkoztak, hogy a Reddit felhasználók által felvetett exploitok és magyarázatok igaznak bizonyultak-e, viszont mindenkit megnyugtattak, hogy bár az online bolt érintett az esetben, semmilyen személyes információ vagy fizetési adat nincs veszélyben. Ez egyébként csak szimpla genyóság, senkinek nem származik belőle haszna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)