Hirdetés

League of Legends - Gnar mindent összezúz

|

Ma reggel megérkezett a 4.14-es frissítés, benne egy új bajnokkal, két új külsővel és néhány óvatos balansz változtatással.

Hirdetés

Vészesen közeledik a League of Legends World Championship, ezért a Riot már csak nagyon óvatosan piszkálja a jelenlegi egyensúlyt, mivel jó esély van rá, hogy a bajnokságsorozatot már ezen, vagy a következő verzión játsszák majd a játékosok.

Azért egy új bajnok még belefért a képbe. Gnar lesz a felső ösvény új cukisága, aki lehet, hogy elsőre irtózatosan aranyos, de tud ő kegyetlen is lenni, egy hatalmas szörnyé változik, és beleugrik az arcodba, hogy letépje azt. A kőkorszakból szabadult kis yordle maga a tökéletes tank. Ha begurul, a védelmi statisztikái az egekbe szöknek, és gankelni is lehetetlen, köszönhetően a miniformája adta sebességbónusznak és az ugrási képességének. Íme, a kissrác bemutató videója:

Persze azért néhány finom egyensúly-változtatás is bekerült. Első körben itt van Gragas. A folyton részeg atlétatestű bajnok ugrása kicsit változott. Ezentúl mindig a maximális hosszt ugorja majd az E képességével (továbbra is elakad, ha ellenséghez ér, vagy egy láthatatlan Teemohoz). Kassadin (indián nevén Lilacsávó Folyton Ugrál) annyi nerfet kap már, hogy lassan el is vehetnék az R képességét, de egyelőre csak azon változtattak, hogy milyen gyakran használhatja azt.

Kog’maw nyerte el legutóbb a leggyűlöltebb ADC díjat, így kapott egy nagy zacskó nerfet, de ettől még továbbra is meg fog ölni, ha nem futtok el előle. Maokai. Ez volt az a pont, ahol el sem hittem, hogy valaha látni fogok még hasonlót. A fát gyengítették, és nem is kicsit. Morganának viszont már régóta kijárt a nerf kalapács, és most el is találta. Kevesebb védelem a Black Shield képességen, kevesebb sebzés az R-en. Tudjátok, hogy élve kerüljetek ki a játék korai szakaszából, ha véletlenül ellene kell játszanotok.

Orianna jobbklikk sebzése 6 ponttal csökken. Ez biztosan felborítja majd a jelenleg erőviszonyokat (nem). Rengar Thrill of the Hunt képessége jelezni fogja mindenkinek, aki 1250 rangen belül van, hogy ott a cica a bokorban. Akkor is, ha nem látható. Syndra hibajavítás, Thresh hibajavítás (a Flay néha nem Flayelt).

A 4.14 még tartalmazza az Arcade Miss Fortune, Riot Kayle, és Dino Gnar külsőket is.

Ezek valamikor a jövőben válnak majd elérhetővé. Ti mit szeretnétek látni a következő patchben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)