Hirdetés

League of Legends - pihenni küldték a Hexakill játékmódot

|

Ha League of Legends játékosként imádod a Hexakill játékmódot, akkor rossz hírrel kell szolgálnunk, ugyanis a Riot Games ismét nyugalmazta.

Hirdetés

Azért nyugodtan feltételezhetjük, hogy biztosan látjuk még a Hexakill módot a League of Legends háza táján, most viszont egy időre elfelejthetjük. 

Tavaly jelent meg először a Hexakill játékmód a League of Legends palettáján, ami egy végtelenül egyszerű ötletből merített ihletet. Kell egy öt játékosra kitalált térkép, majd dobjunk be egy hatodik hőst is, és figyeljük meg, milyen érdekes és brutális csaták alakulnak ki. Mostanság a Twisted Treeline map adott otthont a Hexakill módnak, ennek azonban vége, ugyanis a Riot emberei úgy döntöttek, ideje ismét nyugalmazni a játékmódot. A Hexakill visszakerült az Featured Game Mode műhelybe, úgyhogy bízhatunk benne, hogy a következő visszatérés alkalmával egy teljesen átdolgozott játékmód vár ránk

Ti szeretitek a Hexakill módot vagy a hagyományos MOBA felállás jobban tetszik? A következő GameNight-on is lesz League of Legends verseny, érdemes gyakorolni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)