Hirdetés

League of Legends - indul a Fantasy League

|

Elindult a Fantasy LCS, ahol mi állíthatjuk össze az általunk legjobbnak vélt csapatot, hogy a profi játékosok teljesítményével pontokat gyűjtsünk.

Hirdetés

Hamarosan indul a nyári League of Legends szezon, amelyet most nemcsak nézőként izgulhatunk végig, hanem pontokat is gyűjthetünk kedvenc játékosaink teljesítményével.

Bár a funkció még csak béta stádiumban jár, már elkezdhetjük összeválogatni a legjobb amerikai és európai játékosokat a Fantasy LCS csapatunkba. A csapatok a mérkőzések végeredménye, a játékosok pedig az egyéni teljesítményük, így a killek, halálok és assistok száma, valamint a meccs végi creep stat alapján kapnak pontokat.

A játékosokat akár cserélgethetjük is a szezon közben, ha esetleg valaki a csapatunkból nem lenne formában. A Destructoid értesülése szerint tegnap annyian szabadultak rá a rendszerre, hogy a szerverek nem bírták a terhelést, így újra kellett indítani az egészet, és most csak szakaszosan engedik be az embereket.

Ti összeraktátok már a saját csapatotokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)