Hirdetés

League of Legends - íme Ivern, a zöld barát

|

Egy egészen új koncepciót vezetnek be a League of Legends készítői Ivern megjelenésével, az új karakter ugyanis támogatóként a dzsungelben tölti majd a játék korai szakaszát.

Hirdetés

Nem olyan rég egy nehezen félreérthető teaser videóban mutatta meg a Riot a League of Legends következő játszható karakterét. Azóta leleplezték Ivern, a zöld barát képességeit is, amik ismét egy kicsit felrázzák majd a játék menetét, ez a support ugyanis ideje jelentős részét a dzsungelben tölti majd.

Ivern egyik legérdekesebb képessége a passzívja, ami Az erdő barátja névre hallgat. Ennek segítségével Ivern bármiféle sebzés kiosztása nélkül, egy kevés életerő, mana és várakozás árán egy úgynevezett ligetet hozhat létre a dzsungel lényei körül, így megmentve őket és bezsebelve a legyőzésükért járó XP-t és aranyat. Így a League of Legends legújabb karaktere annak ellenére is el lesz a dzsungelben, hogy harcban nem sok esélye lenne az ottani lényekkel szemben. Ötödik szinttől kezdve ráadásul a kék és a piros buffot nem csak Ivern kapja meg, ha egy ligettel kiszabadítja a kapcsolódó lényeket, hanem egy másolatát egy közeli szövetségese is felveheti.

A képességei között tipikus támogató varázslatok is helyet kaptak (ellenfelek földbe gyökereztetése, szövetségeseknek adott pajzs), de ami ennél is érdekesebb, a teaser videóhoz hasonlóan Ivern valóban képes bokrokat idézni, amivel elrejtheti szövetségeseit. Ivern bokrai természetesen idővel eltűnnek, de bennük állva a zöld barát többet sebez és távolabbról is támadhat. Az ultimate képessége kicsit Annie mackójára hasonlít, a vele megidézett Daisy nevű gólem ugyanis egy plusz irányítható karakter, aki felütheti az ellenséges bajnokokat. További infókat és a Riot tippjeit itt olvashatjátok Ivernről.

Nektek hogy tetszik a League of Legends legújabb bajnoka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)