Hirdetés

League of Legends - játssz Shrek vagy Szamár bőrében

|

Újra felmerül a kérdés: miért? Nos, mert PC, mert modolás, mert lehet, mert kell. Shrek és Szamár is játszható a League of Legendsben, a Left 4 Dead 2 Ellie-je mellett.

Hirdetés

Jajj, modderek, soha nem tudtok csalódást okozni. Feltehetően hetek kemény munkájának köszönhetően elkészült a „Shrek is love Shrek is life mod”, ami a film karaktereit ülteti a League of Legendsbe.

Az ingyenesen letölthető mod Hecarimot Szamárnak, Alistart Shreknek, a Shopkeepert Csizmás Kandúrnak, Amumut és Gangplanket pedig valamilyen oknál fogva a L4D2 Ellisének öltözteti, továbbá 97 textúrával alakítja át a pályát a mocsárrá, és mindkét oldalnak 5 egyedi Shrek tornyot ad. Sajnos játékostársaink nem látják a módosításokat, csak nekünk okoz örömet, de nekünk legalább nagyon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)