Hirdetés

League of Legends - többen ölhetjük egymást egyszerre

|

Új móddal bővül Featured Gameplay Mode lista, itt a Hexakill. Ezúttal minden úgy marad, ahogy eddig, csak többen szaladgálunk majd a térképen.

Hirdetés

A League of Legends több állandó játékmóddal is büszkélkedhet, de mindezek tetejében a Riot elkezdett, úgynevezett Featured Gameplay módokat is berakni. Ezek lényege, hogy csak meghatározott ideig válnak elérhetővé.

A „tesztidőszak” alatt a játékosok kipróbálhatják, és ha bejön a móka, akkor egyszer végleges módként visszatérhet a játékba. Február 20-án a Hexakill mód kerül be, mely a már jól ismert Summoner’s Rift térképen fog működni, annyi plusszal, hogy 6v6 lesz az 5v5 helyett. Ez egy kicsit komolyabb játék, mint amilyen One-for-all volt: itt új meta felállások, új taktikák jöhetnek létre.

Persze a kezdeti időszakban úgyis mindenki arra fog hajtani, hogy elhangozzon a „HEXAKILL” sor a bemondó szájából. Ti mit szóltok ehhez, kipróbáljátok majd a Hexakillt, vagy maradtok az 5v5 mellett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)