Hirdetés

League of Legends - ösztöndíjért megy a verseny

|

Az idei szezonban nem csak a profi esportolók ülhetnek az LCS nagyszínpadán, de az egyetemisták is, akik az ösztöndíjért versenghetnek.

Hirdetés

A League of Legends fejlesztéséért felelős Riot Games egy új eseményt hirdetett, aminek keretei között amerikai egyetemisták küzdhetnek 100,000 dollárnyi ösztöndíjért. A versenysorozat idén kezdődik, és a négy legjobb csapat az észak-amerikai LCS színpadán, élőben fog összecsapni.

Az eseményre már lehet regisztrálni, majd január 22-én zárják a jelentkezést. Ez egyszerűen hangzik, de valójában rengeteg kritériumnak kell megfelelniük a jelentkezőknek. Még bizonyítékot is kell szolgáltatniuk, hogy tényleg abban az intézményben tanulnak, amit a jelentkezésben leírtak.

A North American Collegiate Open január 25-én kezdődik és február 2-ig fog tartani. Ez alatt az egy hét alatt 16 csapat fog versenyezni. A négy legjobb a Riot Games Manhattan Beachben lévő stúdiójában küzdhet a fődíjért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)