Hirdetés

Steamre jön egy nem hivatalos League of Legends játék

|

A Riot játéka által ihletett rajongói programok létezése nem túl meglepő, de most hivatalosan is megjelenik egy, ami a League anyagaiból dolgozik.

Hirdetés

A League of Guessing egy olyan kvízjáték, amiben különböző bajnokok képességeinek illusztrációiból kell kitalálni, hogy melyik League of Legends karakterről van szó.

A játék meglehetősen nyíltan használja a Riot Games művészeti anyagait, karaktereit, és megnevezéseit, de a fejlesztő semmit nem tett ez ellen eddig.

A Riotnak egyébként is elég szabados a hozzáállása a rajongói játékokhoz. Amíg az nem termel pénzt, és megfelel bizonyos kritériumoknak, addig nem szólnak bele. Az egyik ilyen szabály, hogy a LoL logóját használni tilos, a League of Guessing mégis egy nagyon ismerős stílust alkalmaz.

A PC Gamer jelentése szerint a League of Guessing rengeteg játékost tudhat magáénak (tekintve a LoL játékostáborát ez mondjuk nem nagy meglepetés) mobil platformokon. Nem meglepő, hogy PC-re is befut, de az igen, hogy a Riot semmit nem csinál, annak ellenére, hogy a játék egyébként a Steamen készül befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)