Hirdetés

League of Legends - a következő karakter egy rája lesz?

|

Sok jel mutat egy agresszív, sötét, és meglehetősen halszagú támogató karakterre.

Hirdetés

A League of Legends bajnoktervező csapatának egyik tagja, Reav3 nyilatkozata szerint egy sötét és agresszív támogató karaktert fogunk kapni a jövőben. A legutóbbi teaser kép egy hatalmas rájára utal, de korábbi Battlecast művészeti anyag azt is jelzi, hogy egy rájaszerű szörnyet kapunk.

Hirdetés

A legutóbbi teaser képen ezt láthattuk:

Ez leginkább azért érdekes, mert Urgot Battlecast skinjének képén szerepelt egy nagyon hasonló árnyék. Creator Viktor recall animációjában is szerepel a lény:

Nagyon apró utalások ezek, de mind egy irányba mutatnak. Mivel viszonylag ritkán kapunk igazi szörnyeket irányítható karakterként, a közösség izgatottan várja a hal bemutatását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)