Hirdetés

League of Legends - levélben oktatják ki a szülőket

|

Rengeteg LoL meccset tett már tönkre az, hogy az egyik játékos fittyet hányva a napirendre büntetésben részesül. A gond az, hogy ez másokra is kihat.

Hirdetés

Lehet, hogy nem tűnik a hét legizgalmasabb olvasmányának egy olyan fórum bejegyzés, hogy “nyílt levél a League of Legends játékosok szüleinek”, de higgyétek el, érdemes elolvasni.

A dolog arról szól, amikor a szülő elrángatja a gép elől a játékost egy meccs közepén, ami a szülő számára lehet, hogy így természetesen (ez csak egy játék felkiáltással), de valójában tönkre teszi ezzel 9 másik játékos szórakozását is, akik ugyan olyan hús-vér emberek, mint a csemetéje. Természetesen ettől még nem kell hagyni, hogy a gyerek azt csináljon, amit akar: a levélben minden helyzetre van megoldás.

“Értéklendő, hogy megpróbálod gyermekednek megtanítani a napirendhez ragaszkodás fontosságát, de ezzel együtt nem kellene figyelmen kívül hagyni a felelősségét a többi ember felé. Ha csak nem Custom Game módban játszik a gyerek, akkor a cselekedetei kihatnak 9 másik személy statisztikáira is.”

Oké, néhány ponton úgy tűnhet, hogy a levél egy kicsit túl komolyra és megmondósra sikerült, érdemes elolvasnia minden szülőnek, aki nem tudja, hogy hogyan kezelje gyermeke játékos szokásait. Mindezek mellett én azt se bánnám, ha a szülők egy email értesítőt is kapnának a Riot Gamestől, ha csemetéjüket épp letiltották a 420. “kapjál rákot” beszólása miatt, hogy talán illene kicsit elbeszélgetni a nagypofájú gyermekükkel arról, hogy érdemes másokkal úgy bánni, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak mások. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)