Hirdetés

League of Legends - egy bug miatt nem tudsz rangsorolt meccseket játszani

|

A League of Legendsben minden hős rendelkezésére álló, és a játék menetéhez nélkülözhetetlen Recall képesség egy mókás hibája miatt ideiglenesen leállította a rangsorolt játékot a Riot Games, míg ki nem javítják a bugot.

Hirdetés

A League of Legends sava-borsát jelentő rangsorolt játék lehetőségét egy időre le kellett kapcsolnia a Riot Gamesnek, egy elég érdekes bug miatt, ami drasztikus hatással van a játékmenetre. A hiba ráadásul a Recall képességet érinti, így nem tudnak csak egy hőst vagy tárgyat ideiglenesen letiltani.

A Recall lényege (azoknak, akik nem LoL-oznak), hogy néhány másodperces aktiválás után visszateleportálja hősünket a bázisra, ahol nem csupán tárgyakat vásárolhat biztonságban, hanem életerőt, és ha aktuális hősünknek van, manát is tölthetünk. A probléma csupán az, hogy egy bug miatt a minden League of Legends-hős birtokában lévő képességre nem kell várni, ehelyett a Recall azonnal a bázisunkra repít minket, így pedig játszi könnyedséggel menekülhetünk meg szinte bármilyen szorult helyzetből, valahogy így:

A játék státuszáról tájékoztató honlapon található közlemény alapján magyar idő szerint kicsivel hajnali 3 óra előtt kapcsolták ki a rangsorolt játék lehetőségét, majd nem sokkal három óra után írták ki az üzenetet, miszerint nagyjából 12 órával később tájékoztatnak róla, hogyan halad a hiba javítása. Ez a cikk írásakor még várat magára.

Ti találkoztatok a hibával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)