Hirdetés

League of Legends a 90-es években

|

Egy rajongói videó megmutatta, hogy milyen is lett volna a reklámja a Riot csodájának, ha az pár évtizeddel korábban jelenik meg.

Hirdetés

Valamiért ma “‘90-es évekbeli reklámok” nap van, és én ezt kicsit sem bánom, amíg nem félmeztelen férfi felsőtesteket kell nézni. Szerencsénkre a Rizen Visual csak effektekkel turbózta a műsort.

Akkor nézzük is végig, hogy megvan-e minden, ami a ‘90-es évek reklámjait emlékezetessé tették. Villanó fényeffektek? Megvan. Valakit nerdnek hívtak? Megvan. Anya, apa értetlenül áll? Megvan. Esküdnénk rá, hogy valódi a cucc köszönhetően az olyan apróságoknak, mint a VHS képminőség vagy, hogy a játékot vagy 100 floppyn tolják az arcunkba.

Még néhány poén is belefért a League of Legends hírhedten nem túl barátságos közönségéről. Elég laza videó, ami el is nyerte a rajongók tetszését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)