Hirdetés

League of Legends - teljesen átalakult a szinteződés és a rúna rendszer

|

Megérkezett a League of Legends legizgalmasabb időszaka, amikor bohóc fieszta, panaszos Reddit topikok és matekzsenik hadai uralják a játékot. Elindult az előszezon.

Hirdetés

Az idei előszezon talán a legdurvább átalakítás a League of Legends történelmében. A játék kidobta az ezer éves Masteries és Runes rendszerét, és egy új keretbe rakta az egészet, ami kevesebb, de sokkal izgalmasabb opciót tartogat. Mindemellett teljesen átszabták a szinteződés és jutalmazási rendszert is.

Hirdetés

Míg az új rúnákkal történő kísérletezést nagyon élvezik a veteránok, az új fejlődési rendszer már kevésbé tűnik viccesnek. A játék az IP-t lecserélte BE-re (Blue Essence, a magyar verzióban KÉ, azaz kék esszencia), és BE-t már nem osztogat minden lejátszott mérkőzés után. Ehelyett szintlépésenként (eltörlődött a 30-as határ, már a végtelenségig lehet szintezni) kapunk Champion Shardokat vagy 700 körüli BE-t.

Ez meglehetősen lelassítja a bajnokok megszerzésének módját. Ugyan szintezésért járó kapszulákat bontogatni mókás, ez nem kárpótolja a játékosokat. Mivel a bajnokok ára 450-től 6300 BE között mozog, aki nem akar pénzt áldozni a játékra, annak komoly mennyiségű meccset kell beleölnie egy-egy szintlépésbe és egy lehetőségre egy bajnok megvásárlásához.

Ugyan a Reddit matematikusai már gőzerővel panaszkodnak a lassult rendszerre, érdemes megemlíteni, hogy az előszezonban vagyunk. A Riot figyeli az új rendszert, és változtatni fog komoly problémák esetén.

Az előszezonról magyar nyelvű leírást a játék hivatalos oldalán találtok. Nektek mennyire jöttek be a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)