Hirdetés

League of Legends - profi játékost tiltottak el, mert mások fiókját boostolta

|

Létezik a jelenség, amikor egy tapasztaltabb játékos egy másik fiókjával játszva igyekszik annak rangját feljebb tornázni. Ez természetesen szabálytalan, főleg LCS játékosok esetén.

Hirdetés

A League of Legends rangsorolási rendszerében minél magasabban vagy, annál csillogóbb jutalmakat kapsz majd a szezon végén, és egyre jobb játékosokkal játszhatsz együtt. Sokan szeretnének Challenger ellenfelekkel és csapattársakkal lazulni, de ehhez komoly tudás kell.

Az a megoldás már régóta létezik, hogy profi játékosok bejelentkeznek gyengébb társaik fiókjaival és megemelik azok rangját, de ez természetesen illegális, és a Riot azonnal bannolja a boostolt fiókot és a boosterét is, ha bizonyítást nyert a vád. Ezúttal egy LCS játékost, a Team Impulse XiaoWeiXiao néven játszó midlane sztárját vádolták meg boostolással, aki be is vallotta, hogy szabálytalanságot követett el. A vád szerint 1300 dollárt kapott ezért.

A Riot még vizsgálja az ügyet, így egyelőre hivatalos közlemény sincs, de az biztos, hogy a heti LCS körből Xiao kimarad, ami már csak azért is komoly gond, mert a héten lesznek az utolsó meccsek, melyek arról döntenek majd, hogy az Impulse bekerülhet-e a rájátszásba vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)