Hirdetés

League of Legends - több, mint 4 millióan játszanak naponta

|

A DotA klónok között is hatalmas a verseny: az egyik legnépszerűbb a League of Legends.

Hirdetés

A Riot Games bejelentette, hogy a játékot használó gamerek napi száma túllépte a négy milliót - s ez a szám naponta, rendszeresen négy millió fölött van.

2011 július óta, amikor az utolsó ilyen bejelentés volt 280%-os növekedés zajlott a közösség méretében. A napi 4 millió játékos egyébként havi szinten 11.5 millió aktív felhasználót jelent, 1.3 milliós napi csúccsal (egy időben online lévők száma). A regisztrált felhasználók száma túllépte a 30 milliót. A League Legends úgy lép be a második szezonba, hogy egyike a legnagyobb észak-amerikai és európai PC-s játékoknak.

A közeljövőben kezdődő League of Legends: Season Two öt millió dolláros jutalomalappal rendelkezik majd - ez a legnagyobb az eSportok történelmében - a legnagyobb verseny ezek közül az lesz, amelyen a Riot kihírdeti a világ legjobb League of Legends csapatát. Ezen a versenyen 2 millió dollár lesz a díjazás. Természetesen lesz néző mód, ranglistás csapatok és egy olyan versenyzői környezet, amely motiválja a tehetséges csapatokat a versenyzésre.

"A játékosaink hihetetlen szenvedélye és dedikációja nagyon pozitívan inspirál minket" - mondta Brandon Beck a Riot Games elnöke és egyben társalapítója - "A közösségünk határtalan lelkesedése áll középpontban minden egyes döntésben a Riot Gamesnél."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)