Hirdetés

League of Legends - túl jó tréfa az Ultra Rapid Fire

|

A Riot Games kihozta az áprilisi tréfájából, az Ultra Rapid Fire játékmódból a maximumot. Szinte az egész esport-különítményüket bevetették.

Hirdetés

Az észak-amerikai LCS (League of legends Championship Series) két legerősebb, jelenleg fej-fej mellett az élen álló csapatát a Team SoloMidet és a Cloud9-t engedték egymásnak ebben az átlagosnál lényegesen pörgősebb, kiszámíthatatlanabb és - valljuk be - , viccesebb játékmódban.

Természetesen a League of Legends championjei ilyen körülmények között a legkevésbé sincsenek balanszolva, ebből kifolyólag, a mérkőzés eredménye sem jelent semmit a bajnokság menetét tekintve, de érdekes látni, hogyan próbáltak meg az egyébként hivatásos játékosok alkalmazkodni az új szituációhoz.

Már a játékosok is elegendőek lennének a szórakozáshoz, de nem csak ők a profik. A kommentátor csapat szintén a téma legjobbjaiból áll, akik betéve ismerik a játékot, az új átmenetileg bevezetett játékmódot és a játékosokat is. Sok száz óra élő műsor áll a hátuk mögött, de most először engedték el magukat annyira mint ebben az adásban, és áldozták be az amúgy sem vérre menő mérkőzés maradék komolyságát. Akit érdekel ez a világ annak kötelező darab, akit pedig nem, annak is érdemes egy pillantást vetni rá, mert háttértudás nélkül is szórakoztató.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)