Hirdetés

League of Legends - hamarosan új hősök érkezhetnek?

|

A Riot közzétett egy rövid videót a játék hivatalos Twitter oldalán, ami alapján úgy tűnik, hogy hamarosan nem egy, hanem mindjárt két bajnok is beszáll a harcba.

Hirdetés

A League of Legends csiszolgatása mellett a Riot természetesen új tartalmakkal is szeretné meglepni játékosait, és a következő újdonság már kapott is egy kis felvezetést. Egyelőre nincs túl sok hivatalos információ a videóban megjelenő két rejtélyes alakról, de már vannak elméletek és egy állítólagos szivárgás is.

A két madárszerű lény egy párnak tűnik, de nem tudni még, hogy valóban új bajnokok lesznek-e, vagy csak skinek. Egy azóta törölt Reddit bejegyzés szerint a férfi egy Phoenix névre hallgató support hős lesz, a nő pedig egy távolsági ADC, Harpy.

Jövő héten indul a 7.8-as patch bétatesztje, akkor már valószínűleg többet fogunk tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)