Hirdetés

League of Legends - bemutatkozott a Szurdok új hőspárosa, Xayah és Rakan

|

Az elmúlt hónapok talán legizgalmasabb karaktereit ismerhettük meg a támogató/lövész párosban.

Hirdetés

A Riot Games egy ideje már borzolta az idegeinket a különböző képekkel és kis videókkal a League of Legends új hőseiről, de tegnap este végre hivatalosan is bejelentették Xayaht és Rakant, akik két külön bajnokként jelennek meg.

Sokan arra számítottak, hogy egy Kindred-féle csavarral él majd a Riot, és ez egy karakter lesz, ami két darabból áll majd. Mint kiderült, ez nem igaz: Rakan és Xayah két teljesen különálló hős, akiket szabadon játszhatunk a társuk nélkül.

Rakan, a sármőr

A madárember egy támogató karakter, aki valószínűleg sokáig lesz a szerepkör játékosainak kedvence, köszönhetően elképesztő mobilitásának és nagyon laza szövegeinek. Képességeinek nagy része csapattársainak védelmére, gyógyítására, és az ellenség megzavarására alkalmasak.

A tegnapi PBE frissítésben szinte minden kiderült a páros mindkét tagjáról, így természetesen a szinkronhangok, és a megjelenéshez társított első skinek is felkerültek.

Rakan első extra kinézete a Cosmic Dawn Rakan lesz, ami 1350 RP-be fáj majd.

Xayah, a lázadó

A duó hölgytagja a lövész, aki elsőre nem tűnik egy kimondottan bonyolult karakternek. A lövéseiből származó hátrahagyott tollakat használja fel extra sebzésre és bénításra. A végső képességével levegőbe emelkedik (hasonlóan, mint Fizz E-mozdulata) és szétszórja a tollait.

A szinkronhang és az első kinézet már sokaknak elég lesz ahhoz, hogy azonnal szerelembe essenek a karakterrel. Xayah nem cenzúrázza magát, nem finomkodik, mindenkinek beszól (kivéve Amumut, akit szíve szerint hazavinne).

Xayah első egyedi kinézete Cosmic Dusk Xayah, ami szintén 1350 RP-be fog fájni.

Mindkét karakter tegnap este került fel a PBE szerverekre, így várhatóan még 2-3 hét van vissza a megjelenésükig. Aki addig is szeretné látni őket harc közben, az ezen a csatornán egész nap nézheti a párost.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)