Hirdetés

League of Legends - Yasuo már két éve a legtöbbször letiltott bajnok a játékban

|

Valószínűleg köze van a dolognak ahhoz, hogy Yasuo a Season 5 vége óta nem esett ki az öt legtöbbet játszott karakter listáról.

Hirdetés

A DotEsports infói szerint a szamuráj a 6.15-ös frissítés óta stabilan tartja magát a legtöbbször tiltott bajnok pozíciójában, ami azt jelenti, hogy az elmúlt két évben mindenki nagy örömmel dobta ki őt a draftokból. Még ennél is szebb, hogy a 2015 novembere óta megjelent 82 frissítés alatt Yasuo 40-ben volt a legtöbbször tiltott bajnok.

Hirdetés

Yasuo jelenleg nincs a legerősebb karakterek között, de meglehetősen idegesítő ellene játszani, függetlenül attól, hogy éppen mennyire hatásos az adott metában. Leginkább ennek, és népszerűségének köszönhető, hogy állandóan tiltólistán végzi. A Season 5 vége óta Yasuo 52-szer szerepelt a top 5 legtöbbet játszott karakterlistában. Egyébként a statisztikák szerint a Yasuo játékosok hagyják ott a meccseket a legtöbbször (az AFK arány náluk magasabb, mint 1 százalék).

Most mondanám én, hogy szégyellem magam, amiért nagy örömmel viszem csatába a kitaszított szamurájt, de hazudnék. Sajnos túl szórakoztató játszani vele ahhoz, hogy zavarjon a közutálat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)