Hirdetés

Lealázták a katonákat is a focisták

|

A 2011-es év utolsó eladási listája az aktuális divatnak adózva a FIFA 12, a Battlefield 3 és a Modern Warfare 3 szellemében keletkezett, ráadásul a foci nyert.

Hirdetés

A tavaly decemberi brit összesített eladásait láthatjátok alant, melyben több drasztikusnak éppen nem nevezett, de fontos változás is végbe ment.

A legfeltűnőbb hiányt a Star Wars: The Old Republic távolléte jelenti – a BioWare MMO-ja kénytelen volt átadni utolsó helyét a Forza Motorsport 4-nek. Szintén helycserés támadással indított a Mario Kart 7 is, egyenesen a Mario & Sonic London 2012-őt váltotta.

1. FIFA 12
2. Call of Duty: Modern Warfare 3
3. Battlefield 3
4. Just Dance 3
5. Assassin's Creed: Revelations
6. Saints Row: The Third
7. Need for Speed: The Run
8. The Elder Scrolls 5: Skyrim
9. Mario Kart 7
10. Forza Motorsport 4

Valószínűleg az idei év végén már nem fogunk tudni közzé tenni semmilyen eladási listát a közelgő világvége miatt, tehát tessék gyorsan kipróbálni az élet játék adta örömeit és a Top 10-es lista összes résztvevőjével találkozni kedvenc platformjaitokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)