Hirdetés

Leáldozott az import Black Ops-nak Németországban

|

Bezáródik a legnagyobb kiskapu a vágatlan Black Ops előtt

Hirdetés

Németországban csak megvágott tartalommal jelenhetett meg a Call of Duty: Black Ops, ezt tudtuk. Ahogy azt is sejteni lehetett, hogy bizonyos kiskapukkal megkerülhető lesz a tiltó határozat. Egy ilyet készülnek most bezárni.

Egy német honlap szerint bár a nagyok betartják a határozatot, a független forgalmazóknak továbbra is nagy bevételük volt a külföldről importált, vágatlan Black Ops-ból, ahogy a német Amazonon is nagyobb a kereslet utánuk. Ennek megy most elébe a Federal Department of Media Harmful to Young Persons szervezete, egyelőre nem tudni, hogyan. A cenzúrázott német verzióból egyébként hiányzik a ragdoll effekt, a vér fröcskölése, a kínzás jelenetei, és a horogkeresztet ábrázoló képanyagok. Utóbbival a Microsoftnak is meggyűlt a baja a minap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)