Hirdetés

Leáll az egyik GTA Online-os csalóprogram, mert kiszivárogtak a felhasználók adatai

|

Bár a sebezhetőséget tudná foltozni a fejlesztő, úgy érzi, nem éri meg.

Hirdetés

Mint az online játékok legtöbbje, a Grand Theft Auto Online PC-s változatának játékélményét is jelentős mértékben rontják a csalók, akik válogatott módszerekkel teszik kényelmetlenné a tisztességesen játszók életét. Most egy kicsit talán javulni fog a helyzet, miután a Paragon nevű szoftver felhasználóinak adatait illetéktelenek szerezték meg.

Bár jelszavakhoz a hackerek elvileg nem fértek hozzá, a játékosok SCID-ja, IP-je, e-mail címe, Discord fiókjának neve és licenckulcsaik nem voltak biztonságban.

Hirdetés

A Paragon készítői közleményben elmondták, hogy bár könnyen folytathatnák a támadás ellenére is, és javíthatnák a biztonsági rést, az eset következtében olyan kockázatokkal kellett szembenézniük, amik miatt a további működtetés nem éri meg. Úgy döntöttek, leállítják a szoftvert, mielőtt túl késő lenne.

Elnézést kértek a viszonteladóktól és a játékosoktól, különösen azoktól, akik a döntés miatt pénzt buknak. 

Ti mennyire érzitek problémásnak a GTA Online helyzetét? Mennyire keserítik meg az életeteket a csalók? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)