Hirdetés

Leállítják a Wrath of the Lich King bétaszervereket

|

Hamarosan befejeződik a Wrath of the Lich King bétatesztelése, a Blizzard minden erejével a megjelenésre koncentrál.

Hirdetés

A Blizzard illetékesei tisztelettel bejelentették Wrath of the Lich King bétaszervereik ellen hamarosan elkövetendő céltudatos megsemmisítő hadjáratukat, összeverbuvált tesztelői csapatuk résztvevői örömkönnyeket hullattak a hír hallattán miközben szívhez szóló Blizzard köszönőleveleket kaptak kézhez. A leállás okait felesleges részletezni, elég a GameStar Online tetején terpeszkedő fagyos visszaszámlálóra tekinteni és figyelni a számok pergését, bizony-bizony, valamivel több mint egy hét múlva megérkezik a 11 milliós előfizetővel büszkélkedő World of Warcraft várva-várt kiegészítője. Gőzerővel készülnek a Blizzard-osok, erre bizonyíték az előbb említett szervergyilkosság, remélhetőleg minden beköpött problémát orvosoltak és november tizenharmadikán problémamentes lehet a start.

wotlk.jpg
  

A megjelenésig hátralévő napokban érdemes felhalmozni kisebb mennyiségű élelmet és készülni a november tizenkettedikén esedékes nyitóbulira, melyre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Emellett érdemes némi figyelmet szentelni a korábban bejelentett SMS játékra is, melynek keretében dögös Wrath of the Lich King pólókkal gazdagodhattok, valamint megnyerhetitek a szóban forgó játékot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)