Hirdetés

Leállnak a Chrome Hounds szerverei

|

Rövidesen elbúcsúzhatnak az online multiplayer összecsapásoktól a harci robotos játék rajongói.

Hirdetés

A Sega még 2006-ban adta ki a szingli kampánnyal is rendelkező, ám elsősorban online multira kihegyezett Chrome Hounds című alkotását.



Az enyhe MechWarrior beütéssel rendelkező alkotásban nemzetközi koalíciók küzdenek egymás ellen, a cél pedig nem más, mint a világuralom. Az Xbox 360 exkluzivitását élvező Chrome Houns multiban felderítő, katona, mesterlövész, védelmező és nehéztüzér szerepében penderít a harcmező közepére. A különféle kasztokba sorolt gépezetek pilótái csakis együttműködve arathatnak sikereket, aminek az is feltétele, hogy a célokat meghatározó taktikai parancsnok értse a dolgát, és ne akkor rendeljen el frontális támadást, amikor taktikai elkerülő manővert, leánykori nevén visszavonulást kellene fújni.



Hat klán és klánonként maximálisan húsz fő eshet egymásnak a játékban, ám a Sega döntése folyamán úgy tűnik, hogy a mókának rövidesen vége, s nem marad más, mint a szingli kampány élvezete. A tervek szerint ugyanis 2010. január 6-án lelövik a szervereket, ami ellen már tiltakozhatnak is az érintettek egy online petíció formájában.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)