Hirdetés

Leállt a Facebook - mi történt?

|

Ma reggel 6 és 7 között a világ több pontján, köztünk hazánk nagy részén is elérhetetlenné vált a Facebook. Támadás történt?

Hirdetés

(FRISS) Időközben már elérhető az oldal, de még mindig nem tudni, hogy üzemzavar, vagy támadás volt-e az ok)

Egyelőre nincs semmi hivatalos információ vagy komment az ügyben, de hajnal óta elérhetetlen a Facebook az ország (és a világ) több pontján is. Nem teljes leállásról van szó, 7 óra után Budapesten volt olyan felhasználó, aki elérte a fiókját, Amerika is biztonságban van, de pl. Nepálban már háborogtak, hogy nem indul a közösségi oldal, és Olaszországban, Németországban, Romániában, Indonéziában sem rózsás a helyzet.

A PC World folyamatosan figyeli a hálót, kutakodik az okok után, ezen a linken tájékoztatnak titeket, hogy mi a helyzet. Addig is itt kommenteljetek, lájkolni még nem lehet, de legalább a közösség megvan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)