Hirdetés

Leállt az Xbox Live, a PlayStation Network, a Steam, és a fél internet

|

Nem működik rendesen az Amazon, az Airbnb és a Warframe sem megy.

Hirdetés

Nem tudni, mi okból, de ma, valamivel 18:00 után számos szolgáltatás leállt, köztük videojátékok szerverei is. A DownDetector oldalán felhasználók százai jelentik, hogy problémákat tapasztaltak, a Google-től az Airbnb-n át a PlayStation Networkig, de érintett a Steam és a Warframe is.

A visszajelzések különbözők, de úgy tűnik, az Akamai Edge DNS-sel van valami probléma, amit számos szolgáltatás használ. Ők 44 perce tettek közzé egy közleményt, nyomozzák, hogy mi a gond.

Hirdetés

A PlayStation Network támogatási oldalán azt írják, bár az ő részükről minden rendben, külső tényezők miatt a fiókkezelés, a játékok, és a PlayStation Store elérése során is lehetnek gondok az összes platformon, beleértve a weboldalt is. A hibát 18:23-kor ismerték el.

Az Xbox Live esetében szinte minden működik, kivéve a játékok indítása, azzal lehetnek fennakadások.

A Steam közben éledezik, az áruház és a Közösség rész is online-nak látszik, de számíthatunk még fennakadásokra. A Warframe szintén kezd talán feltámadni. Írjátok meg, ti mit tapasztaltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)