Hirdetés

Leánykérés Borderlands módra [Frissítve] - Sikerült!

|

Hogyan jegyezzük el kedvesünket, ha kockák vagyunk?

Hirdetés

Figyelem! Az alábbi módszer valószínűleg csak akkor működik, ha ugyanaz a kedvenc játékunk és találunk egy hihetetlen jó fej kiadót!

Ben és Tora jó ideje járnak egymással, valamint a közös érdeklődési kör is megvan: mindketten szeretik a játékokat, valamint nagy Borderlands rajongók. Nekik nem kell aggódniuk a kínos hallgatásoktól, az biztos! Ben pedig úgy döntött, feleségül veszi Tora-t, és egy kis meglepetést készített elő: megkérte a Gearboxot, hogy ugyan már, készítsenek neki egy külön animációt, esetleg Claptrap-pel, a nagyszájú robottal. Ennek láthatjátok a végeredményét:

Arról egyelőre nem szól a fáma, mit válaszolt Tora, de lehet egy ilyen ajánlatnak ellenállni? Claptrap szerint igen, mutatja is jobb karjában a táblácskát... Mindenesetre sok sikert kívánunk az ifjú párnak!

Aki nem ismerné a Borderlands-ot, vagy már elfelejtette volna, milyen, az olvassa át Borderlands tesztünket, hátha megjön a kedve hozzá, hajrá!

Frissítés: a hölgy igent mondott! Vagyis nem mondta, de úgy tűnik, mégis! Na jó, döntsétek el Ti - íme a leánykérés Claptrappel, videón, élesben:

(Nem is csúnya kislány.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)