Hirdetés

Lecserélték a Prince of Persia: The Sands of Time Remake fejlesztőit

|

Többé nem a Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai felel azért, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time kívül-belül megújuljon.

Hirdetés

Még a legutóbbi generációváltás előtt álltunk, amikor a Ubisoft bejelentette, hogy jön a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, méghozzá 2021. januári megjelenési dátummal. A játékosok egyöntetűen negatív reakciója azonban arra késztette a kiadót, hogy miután hiábavalón próbálta szépnek beállítani azt, ami ronda, újragondolja a terveket, és még egy kicsit dolgoztassa a projektre állított indiai stúdiókat (Ubisoft Pune és Ubisoft Mumbai).

Azóta is folyamatosan görgeti maga előtt a Ubisoft a remake-et, körülbelül úgy, ahogy mi szoktuk azokat a feladatokat, amelyekhez nem fűlik a fogunk, ugyanakkor a jelek szerint nem veszi félvállról korábbi ígéretét, amely szabad szemmel is jól látható minőségbeli javulásról szól. Alighanem ezzel függhet össze, hogy a fejlesztést átveszi az a stúdió, amelyik annak idején az eredeti Prince of Persia: The Sands of Time-mal rengeteg játékosnak szerzett feledhetetlen élményeket.

Hirdetés

A hivatalos Prince of Persia Twitter-fiókon megjelent bejegyzés szerint a játékért mostantól a Ubisoft Montreal felel. A kanadai gigastúdió a Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai által eddig végzett munkára támaszkodva azon fog fáradozni, hogy ennek az időtlen klasszikusnak a remake-je a lehető legnagyszerűbb élményt nyújtsa, amikor elkészül.

Megjelenési dátumot nem említ a poszt, a megfogalmazás pedig nem hagy kétséget afelől, hogy még odébb van a premier. Ti mit gondoltok amúgy a Ubisoft döntéséről? A stúdióváltásban garanciát láttok arra, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time Remake minősége felérjen az elvárásokhoz?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)