Hirdetés

Lefejezték a Rainbow Six Patriots vezérkarát

|

Valami nagyon piszkálhatta a Ubisoft csőrét a Rainbow 6 házatáján, mert drasztikus lépésre szánták el magukat.

Hirdetés

Nem túl jó jel, ha menet közben derül ki a fejlesztés alatt lévő játéknál, hogy a kulcsemberek mégsem voltak annyira pengék, mint ahogy azt a kezdet kezdetén a kiadó hitte.

Pontosan ez történt a Rainbow Six: Patriots játéknál, hiszen a napokban szinte a teljes vezérkart lecserélték, kezdve a kreatív igazgatóval és a vezető tervezővel. Nagyon úgy néz ki, hogy nem elégedettek az eddigi irányvonallal, pedig az előzetesek egészen pozitívak voltak, szó sem volt arról, hogy bárkinek gondja lett volna a termékkel. Azt még nem lehet tudni, hogy a változások mennyivel vetik vissza a fejlesztést, de elképzelhető, hogy átcsúszik ezért 2013-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)