Hirdetés

Left 4 Dead 2 - a The Passing kicsit bővebben

|

A GameTrailers TV-ben megtudhattunk pár új dolgot a Left 4 Dead 2 következő DLC-jéről, főleg arról a részről, ahol az első és második rész szereplői találkoznak.

Hirdetés

A The Passing lesz a Left 4 Dead 2 talán eddigi legizgalmasabb letölthető csomagja, hiszen a második rész szereplői összefutnak az első részben található gárdával, ám a történetben van egy kis csavar. Aki nem akarja előre tudni, az most NE olvasson tovább!

A The Passing plakátján olvasható alcím "Senki nem élheti túl örökké". Ez arra utal, hogy az egyik, a Left 4 Dead első részében található karakter sajnos időközben elhullott valahol, így már csak hárman csatlakoznak a második rész csapatához. Miután a The Passing megjelent, jön egy DLC az első részhez is, amelyben megtudhatjuk, hogy találkoztak a két rész szereplői, valamint hogy veszett el az az egyvalaki, akit már nem láthatunk többé viszont. Kíváncsian várjuk, ki lesz a gyenge láncszem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)