Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Bemutatkozik a Scavanger mód

|

A Valve lerántotta a leplet zombis lövöldéje máig titkolt negyedik többszereplős játékmódjáról.

Hirdetés

A kooperatív, a Survival és a Versus után egy újabb nevet, a Scavenger-t kell megtanulniuk a Left 4 Dead 2 leendő vásárlóinak.



A feladat nem túl összetett: minden pályán található egy generátor, amit elengedő üzemanyaggal kell feltölteni. A szétszórt benzines kannák begyűjtése, a nafta áttöltése után 20-20 másodperccel gazdagodnak a játékosok. Bizony, a móka időre megy, tehát nem lehet egy örökkévalóságig csetleni-botlani. Az ellenlábas élőholtaknak - Spitter, Jockey és Charger típusok - értelemszerűen a generátor beindítását kell megakadályozniuk.
Mit gondoltok, ennyi már elég ahhoz, hogy teljes értékű folytatásként hivatkozzunk a játékra, vagy továbbra is úgy vélitek, hogy a Left 4 Dead 2 nem több egy DLC-nél?



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)