Hirdetés

Left 4 Dead 2 - DLC készült volna a Cabin in the Woods alapján

|

Mint kiderült, a Valve a Cold Stream nevű DLC előtt szeretett volna megjelentetni egy a Cabin in the Woods című film alapján készült kiegészítést.

Hirdetés

A Drew Goddard (Cloverfield, Angel, Alias, Lost - Eltűntek) által jegyzett Cabin in the Woods horrort Ház az erdő mélyén címen kell keresnünk hazai vizeken, nálunk kizárólag DVD-re jött ki, de külföldön mérsékelt sikerrel futott a mozikban is. Kasszasikernek épp nem volt elkönyvelhető, de a 30 milliós büdzsét a duplájára változtatta, ami szép teljesítmény egy korábban csak forgatókönyveket író úriembertől. Érdemes megemlíteni, hogy a film történetéért az a Joss Whedon felelt, aki a nyár abszolút slágerét, a Bosszúállókat is elkészítette.

A Valve minap megerősítette, hogy korábban tervben volt egy az imént felvázolt film koncepciója alapján készülő Left 4 Dead 2 LDC. Már le is ültek Drew Goddard rendezővel tárgyalni és a cég nekilátott a munkálatoknak, mikor beütött a krach, ugyanis a Cabin in the Woods jogait birtokló MGM csődbe ment így búcsút inthettünk az ígéretesnek tartott kiegészítésnek is. A direktor saját bevallása szerint ki nem állhatja a filmek alapján készült játékokat, de a Left 4 Dead 2 és a Cabin in the Woods keresztezéséből remek egyveleg születhetett volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)