Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Ma jön a The Passing DLC, Mutations infók

|

Ma jelenik meg a The Passing DLC, amelyben az új Mutations járékmód is helyet kapott.

Hirdetés

Míg az X360 tulajoknak 560 MS pontba fáj, addig a PC-sek ma ingyen fogják megkapni a Left 4 Dead 2 első, The Passing DLC-jét, ha hihetünk a hivatalos blog állításainak. Ugyanitt már azt is olvasni lehet, hogy mi is tulajdonképpen ez a Mutations játékmód.

Sajnos nem volt igazam akkor, mikor a névből próbáltam következtetni a játékmód tartalmára. Mert a Mutationsban nem a fertőzöttek mutálódnak, hanem a játékmód maga. Az új mód lényege, hogy minden héten más-más játékszabályok mentén lehet tolni a pályákat, és szavazás alapján dönti majd el a játékosközösség, hogy a következő hét csütörtökétől milyen játékmódban kíván játszani a Mutations módon belül. Az első hét eseménye a Realism Versus, amiben nehezítésképp nem ragyognak a fegyverek és a csapattársak, szívósabbak lettek a zombik és a Witch is instant halált tud okozni. Egyszóval lényegesen nehezebb dolgunl lesz. Egy másik példa a hetenként változó eventekre a Chainsaw Massacre. Mit szólnátok egyetlen, kifogyhatatlan benzines láncfűrészhez? Hmm? És ez még csak a töredéke a lehetséges mutálódásoknak (összesen 20 van tervben), melyekről további felvilágosítást a játék in-game blogjában olvashatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)