Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Módosítva jelenik meg Ausztráliában

|

Egy kompromisszumos megoldást követően mégiscsak megjelenhet a Left 4 Dead 2 a kenguruk földjén.

Hirdetés

Korábban több alkalommal is írtunk az ausztrál korhatár besorolásért felelős hatóság vitatható döntéséről. Nem a helyességével szállnánk vitába - ez ugyanis valóban ízlés és vérmérséklet kérdése - inkább az eredményességét kifogásolnánk.



Vagyis kifogásoltuk volna, ám úgy tűnik, mégse kényszerülnek "szürke importra" zombivadászatra vágyó ausztrál lányok és fiúk. A Left 4 Dead 2 ugyanis zöld utat kapott, és megjelenhet a kontinensnyi országban is, miután a Valve eleget tett az illetékes hatóság kérésének, és eltávolította a kifogásolt részeket a játékból. Nem, még mindig nem cserélték le az élőholtakat bájos kengurukra, koalákra, vagy vombatokra, de látványosan visszavettek a játék vérességéből. Példának okáért az ausztrál kiadásban nem lesz csonkolás, nem láthatunk nyílt vérző sebeket, a vérpermet nem spriccel szökőkútként, és nyomban el is tűnik, amint talajt, vagy bármilyen egyéb felületet ér. Ugyanez vonatkozik a Left 4 Dead 2 hordákban támadó zombijaira is, amelyik padlót fog, az kiesik, és nem szerepel többé a játékban, helyesebben szólva úgy eltűnik, mintha ott se lett volna.



Ezen változtatások hatására már megkapta a játék a legfelső, 15+ besorolást, ám a Valve korábban benyújtott, az eredeti változat engedélyeztetésére vonatkozó kérvénye még mindig érvényben van, s ha október 22-ig mégiscsak elfogadják a döntéshozók, akkor a vágatlan változat jelenhet meg az országban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)