Hirdetés

Left 4 Dead 2 - multiplayer demó várható

|

A botrányos fogadtatású Left 4 Dead 2-t hamarosan a saját gépünkön vagy konzolunkon is kipróbálhatjuk, méghozzá más játékosokat gyilkolva.

Hirdetés

Doug Lombardi, a Valve PR fejese azt nyilatkozta a Joystiq-nak, hogy a Left 4 Dead második része egy multiplayer demót fog kapni még megjelenése előtt, amiből egyaránt részesülnek az Xbox 360 és PC tulajdonosok is.

Akik bizalmukba fogadják a Left 4 Dead 2-t és előrendelik a Steam vagy más egyéb forgalmazó rendszerén keresztül, azok egy bővített kiadású kipróbálható verzió boldog tulajdonosaivá válhatnak. A játék egyébként november 17-én érkezik, így addig biztosan mindenki részesülhet az új(?) élményből. Mr. Lombardi úgy érzi, hogy a demó jó módja lehet annak, hogy megmutassák: a Left 4 Dead még korántsem használt ki minden lehetőséget, s a második részt jogosan árulják teljes árú termékként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)