Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Október végén érkezik a demó

|

Nem sokkal azelőtt, hogy asztali naptárunkban november hónaphoz lapoznánk, fellövik a világhálóra a Valve zombis mészárszékének játszható demóját.

Hirdetés

Csillapodni látszanak a Left 4 Dead 2 incidens hullámai. A tízezernél is több csalódott rajongót tömörítő bojkott-csoport vezetői hátat fordítottak követőiknek, ugyanis kipróbálták a játékot, ami rövid úton legyűrte ellenállásukat.



A közelharcban használatos eszközök impozáns listája is inkább a támogatók malmára hajtotta a vizet. Az ausztrál hatóságok azon döntése, miszerint a kontinensnyi országban nem hozható forgalomba a játék, sajnálkozásra késztette ugyan a Valve illetékeseit, ám az esetről született cikkek ingyenreklámként szolgáltak, vagyis egy időre ismét mindenki a játékra figyelt.



Japánban, a Nintendo és a Sony hazájában a napokban zajlik a szigetország, és persze a világ egyik legjelentősebb játékokkal kapcsolatos rendezvénysorozata, a Tokyo Game Show. Mint ismeretes, a Valve nem különösebben kedveli egyik cég készülékeit sem, tehát vélhetően a milliót is meghaladó japán Xbox 360 tulajnak (A PC odaát inkább csak munkaeszköz.) szólt elsősorban Kim Swift beharangozója, miszerint október végén, egészen pontosan 27-én lát napvilágot a Left 4 Dead 2 játszható demója PC és Xbox 360 platformokra. A korábbi információknak megfelelően multiplayer demóra érdemes számtani, s a tíz új, testközelből bevethető gyilok némelyikét garantáltan kezünkbe vehetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)