Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Oszd meg, és uralkodj!

|

A zombis multiplayer mészárszék bojkottját hirdető csoportosulás szószólói látogatást tettek a Valve stúdiójában, ahonnan elégedetten távoztak. Vajon mi lehet az oka?

Hirdetés

Egyebek mellett ez foglalkoztatja a Left 4 Dead 2 bojkottjához csatlakozó játékosokat. Vajon tiszteletpéldányokra tett ígérettel, ezüst tálcán hordozással, vagy egy valóban jól sikerült prezentációval sikerült pálfordulásra késztetniük a mozgalom vezetőit?



Két szerencsés fiatal (Walking_Target és Agent of Chaos) tehát a Valve meghívására szabadságot vett ki a munkahelyén, repülőre ült, majd a Washington állambeli Bellevue városába utazott, ahol felkeresték a cég főhadiszállását. Hőseink bepillantást nyertek a Left 4 Dead 2 már majdnem kész, a Penny Arcade Expo alatt is promótált változatába, valamint kérdésekkel zaklatták a dizájnereket. A látottak meggyőzték őket arról, hogy nem egy elsietett folytatást, hanem egy minőségi, játékmenet tekintetében az első részt is felülmúló alkotást vehetünk rövidesen kézhez.
Tapasztalataik szerint a Left 4 Dead további támogatása is rendben lesz. Hangyányit késik ugyan az Xbox Live-on fizetős, steamen ingyenes Crash Course DLC, de már tényleg nincs messze. Nos, ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni, esetleg fussátok át a hozzászólásokat, nem egy ember gondolja úgy, hogy a bojkott vezetői cserben hagyták őket, s kvázi átálltak az ellenfélhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)