Hirdetés

Left 4 Dead 2 - ingyen a tiéd!

|

Rohamozza meg mindenki a Steam szervereit, mivel korlátozott ideig teljesen ingyen letölthető a Left 4 Dead 2!

Hirdetés

Igazi meglepetéssel jelentkezett az ünnepek alkalmából a Valve, ugyanis a Steamen keresztül meghatározott ideig teljesen szabadon letölthetővé tette a Left 4 Dead 2-t. Mire vártok? Irány beszerezni!

Az ingyenes ajándék népszerűsége miatt előfordulhat, hogy a Steam hosszabb ideig nem jön be vagy hibákat produkál, de megéri az a kis időráfordítás, hiszen az eredmény egy ingyenes Left 4 Dead 2 kópia lesz.

A mellékelt infók alapján a Left 4 Dead 2 nagyjából december 26-án magyar idő szerint hét óráig lesz elérhető, tehát ne várjatok egy percet se a töltéssel. Jó szórakozást és további kellemes ünnepeket kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)