Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Tervben a PS3-as verzió?

|

Az EA honlapjának egy érdekes bejegyzése szerint 2009 végén PS3-as verziót is kapunk a Left 4 Dead 2-ből

Hirdetés

Egy izgalmas regényre való ármány és cselszövés már biztosan összegyűlt a Left 4 Dead 2-t illetően, így ha a játék meg is bukna (erre mondjuk kevés esélyt látunk) akkor a könyv még könnyedén befuthat. Na de hagyjuk a tréfát, hiszen fejlemény van!

Azt régóta tudjuk, hogy az oly sok fejlesztő közül a Valve, élén pedig Gabe Newell sem rajong túlságosan a PS3-ért, mondván, hogy egy rémálom a rá való fejlesztés. Ezzel mi nem is tudunk vitatkozni. De! Az EA hivatalos oldalán közzétett (időközben pedig eltávolított) információ szerint bizony PS3-mas verzió is várható az év végén megjelenő Left 4 Dead 2-ből. Készpénznek venni az a dolgot könnyen elhamarkodott döntés lehet, hiszen a játék információs lapjáról a képen mellékelt bejegyzés azóta eltűnt. Hasonló eset történt anno a Left 4 Deaddel is, s mint tudjuk, belőle sem született PS3-mas verzió. Talán majd most.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)