Hirdetés

Left 4 Dead 2 + Zombieland = ÉLŐHOLTAK ÉJSZAKÁJA

|

Electronic Arts valamint a Forum Home Entertainment Hungary minden zombikedvelőt elvár december 21-én este, az év legzombisabb éjszakájára.

Hirdetés

Ha már így hozta a sors, hogy a december valóságos zombivérfürdővé változott, akkor adjuk meg ennek a módját! A decemberi GameStar címlapjának főszereplője a Left 4 Dead 2 (e célból felvehettek barátnak Steamen, de tényleg :D) és a tegnap mazur apánk kiváló értékelését is elnyerő Zombieland 2009. december 21-én egy közös estén csap össze a kegyeitekért, hogy összehozzák az év legzombisabb éjszakáját. Electronic Arts valamint a Forum Home Entertainment Hungary bemutatja az Élőholtak Éjszakáját, ahol a kipróbálható Left 4 Dead 2 mellett ingyenes Zombieland filmvetítésre is beülhet az ember. Íme a hivatalos sajtóközlemény:

Az Electronic Arts valamint a Forum Home Entertainment Hungary bemutatja:

ÉLŐHOLTAK ÉJSZAKÁJA

 

Kedves Barátunk!

Sok szeretettel meghívunk egy kis karácsony előtti borzongásra, az Élőholtak Éjszakájára! Az Electronic Arts nagy örömmel mutatja be hétfőn a Left 4 Dead 2 című játékot, amelyet bárki kedvére kipróbálhat a helyszínen. A virtuális vérengzést követően pedig hajnalig tartó ingyenes filmvetítésre várják az erős idegzetűeket. A Zombieland című film vetítése után kettő további vérfagyasztó film is terítékre kerül. A hátborzongató műfaj kedvelői mind-mind jelen lesznek az eseményen.

Részvételi szándékát már jelezte:

Serdült Orsi, Erdőhegyi Brigitta, Béres Anett, Debreczeni Zita, Bagi Iván, Majka, Cseh László, Palcsó Tamás, Herczeg Zoltán, Lovász László, Czutor Zoltán (Belmondo), Tóth Szabi (Sugarloaf), Szolnoki Péter (Bon Bon)

Helyszín: MOM Park - Palace Cinema

Időpont: 2009. december 21. (hétfő) 17.00 - 24.00

Érkezés: 17.00-tól

A filmvetítés 18.00 órakor kezdődik

Várunk szeretettel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)