Hirdetés

Left 4 Dead 3 - ne számítsunk rá?

|

A Turtle Rock Studios társalapítója szerint nem tervezik, hogy visszatérnek a Left 4 Dead 3-hoz, hiszen ott van nekik az Evolve.

Hirdetés

Noha a Valve még nem jelentette be hivatalosan, a Counter-Strike atyja megerősítette, hogy lesz Left 4 Dead 3, viszont akár készül a harmadik rész, akár nem, a Turtle Rock Studios biztosan nem vesz részt benne.

Phil Robb, a Turtle Rock társalapítója elmondta, hogy van egy kis Left 4 Dead DNS az Evolve-ban, csak éppen az más élményt nyújt. Ha visszaemlékezek a Left 4 Deadre, van néhány dolog, amit egyfajta bizonyításnak éreztek az Evolve elméletére, mint például a Tankkal való csaták (persze ott a karaktereknek nem voltak eltérő képességeik, de nem is ez a lényeg). Ez alapvetően egy 4v1 élmény volt, különösen, ha Versus módban játszották és úgy gondolták, hogy "wow, ez a játék egyik legintenzívebb része". Majd fogták és kibővítették. És így lett az Evolve.

De mi a helyzet a Left 4 Dead 3-mal? Robb kijelentette, hogy ami őket illeti, végeztek vele, már a saját útjukat járják, ez már a Valve dolga. Jó érzés lenne számára visszatérni a szériához rajongóként és nem fejlesztőként, valami újat látni, de kétli, hogy a Valve megvalósítaná. A hármas szám ugyebár nem divat arrafelé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)