Hirdetés

Left 4 Dead 3 - nem hivatalos megerősítés?

|

Végre képes bizonyítékot kaptunk arra, hogy a Valve gőzerővel - vagy legalábbis valahogy - dolgozik a várva várt Left 4 Dead 3-on.

Hirdetés

Nem sokkal korábban szőttünk egy jól hangzó kis összeesküvés elméletet a Left 4 Dead 2 hosszú ideje várt folytatásáról, de az összeollózott jelek nem igazán számítottak bizonyítéknak. Most most biztosabb a helyzet.

A Valve Dota 2 versenyén résztvevő játékosok a cég főhadiszállásán tett túrájuk alatt lőtték a következő képeket, amiken a Valve betervezett projektjeinek és frissítéseinek listája látható. Az egyik dolgozó bekapcsolva felejtett monitorjáról készült képek már minket is meggyőztek, hogy a Left 4 Dead 3 és a Source Engine 2 valóban készülget a Valve-nál.

A Source Engine 2 fejlesztéséről már maga Gabe Newell is elejtett egy-két keresetlen szót, viszont a Left 4 Dead 3-ról egyelőre csak pletykákat hallottunk. A kiszivárgott képek persze még nem számítanak hivatalos bejelentésnek, viszont a jelek arra mutatnak, hogy a Valve az idei GamesComon végre lerántja a leplet a 2009-es Left 4 Dead 2 folytatásáról.

Rossz hír viszont, hogy amennyiben a képen valóban a Valve közeljövőre tervezett dolgait látjuk, akkor a Half-Life 3 egyelőre még projekt szinten sem létezik, legalábbis nem mostanában tervezik a bejelentését. A reményt azért ne adjuk fel.

Mit szóltok? Örülnétek egy Left 4 Dead 3 megjelenésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)