Hirdetés

Left 4 Dead - Bevezető képsorok

|

Vigyázat! A következő videó sokaknál megállíthatatlan nyálcsorgást, esetleg kóros áll-leesést idézhet elő!

Hirdetés

Nem vagyok túl nagy híve az agyatlan hentelésnek, sőt töredelmesen bevallom, hogy mostanság már az FPS műfaj - mint olyan - nem hoz lázba. Az alant megtekinthető videó után azonban hirtelen elöntött a vérszomj, és megdöbbenve konstatáltam, hogy mutatóujjam önálló életre kelt, és rángatja a ravaszt magától. A Left 4 Dead igencsak hangulatos intorval kedveskedik az várakozó rajongóknak, akinek ezek után sincs kedve játszani vele, az nem is tudom mit érdemel. Aki viszont úgy érzi, hogy neki ez a játék kell, akkor nincs is más dolga mint előrendelni, és akkor egy kicsivel előbb kipróbálhatja. Vajon a sok hype és videó valóban tükrözi a végső verzió tökéletességét? A kooperatív játék egyre népszerűbb, és szerintem marha jó ötlet. Ki ne lenne szívesen egy "B" kategóriás horrofilm főszereplője? Azért vigyázzatok, hiszen a  neten női karaktert játszó játékosok nagy része igaziból pasi, így a film - vagy játék - végén bekövetkező kötelező romantizálás esetleg nem várt eredménnyel járhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)