Hirdetés

Left 4 Dead és Left 4 Dead 2 - Érkezik a The Sacrifice DLC

|

Októberben végleg egybeforr a Left 4 Dead és a Left 4 Dead 2 története

Hirdetés

A Valve lerántotta a leplet a következő, univerzális Left 4 Dead DLC-ről, ami egyaránt tartogat meglepetést a Left 4 Dead és a Left 4 Dead 2 játékosoknak.

A The Sacrifice DLC fő küldetése, hogy elmesélje az első rész szereplőinek, a nemrégiben a Left 4 Dead 2-höz megjelent The Passing DLC történéseivel párhuzamosan futó kálváriáját. Itt fog tehát kiderülni, hogy hogyan futott végül össze a hét túlélő, s hogyan halt meg az első négyes egy tagja. Mert bár a The Passingban a jó öreg Billt láttuk vérbe fagyva holtan, fegyverét szorongatva, a The Sacrifice-ban a játékosoknak kell eldönteniük, hogy pontosan ki hagyja majd ott a fogát. Akik a Left 4 Dead 2-re várják a DLC-t, azok az első rész kórházas pályáját, a No Mercy átdolgozott változatát tolhatják majd végig A csomag mindkét játékhoz le fog töltődni. Aminek pedig a legjobban örülünk, hogy a Valve szokásán nem változtatva PC-re és Mac-re ingyen adja a The Sacrifice DLC-t. Fizetni csak az X360-as verzióért kell majd, valamikor októberben. Továbbá egy digitális képregény is készül a The Sacrifice történéseivel, ami jövőhónaptól lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)