Hirdetés

Left 4 Dead és Left 4 Dead 2 - The Sacrifice DLC bedátumozva

|

Pontos megjelenési dátumot kapott az új Left 4 Dead DLC

Hirdetés

A Valve ismertette következő Left 4 Dead és Left 4 Dead 2 DLC-jének, a The Sacrifice-nak pontos megjelenési dátumát.

Nem történt elírás; a The Sacrifice amolyan univerzális DLC-ként mindkét játékba új kampányokat rak, és történetileg is szorosabban összekapcsolja a nyolc, de a végére már csak hét túlélő történetét. A kampány végén a játékosok döntik el, hogy melyik társuknak kell feláldoznia magát a többiekért. A Left 4 Dead tulajdonosok a Sacrifice kampányt kapják majd meg, amit emellett játszhatnak majd Versus és Survival módban is. A Left 4 Dead 2 játékosok pedig az első részből már ismert No Mercy kampányt kapják meg. Ja, és a lényeg: megjelenés október 5-én, PC-re és Mac-re ingyen, Xbox 360-ra 7 dollárért cserébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)