Hirdetés

Left 4 Dead - Frissítés még ezen a héten

|

Még ezen a héten köreinkben köszönthetjük a Left 4 Dead asztali verziójához érkező frissítéseket. A DLC várat magára.

Hirdetés

Valamivel több, mint egy hónappal ezelőtt beszámoltunk az Left 4 Dead konzolos verzióját érintő csalókról és kigyomlálásuk apropóján megjelentetett frissítésről. Az Xbox 360 tulajdonosok már elbüszkélkedhetnek kiadott Left 4 Dead javítócsomagról, azonban nem szabad megfeledkezni kiadásának körülményeiről, ennek ellenére az asztali rendszereken élőhalottakat aprító játékosok továbbra is várják jól megérdemelt javításukat és a december végén bejelentett, majd azonnal elcsúsztatott letölthető tartalmakat. Jó hírekkel szolgálhatunk a Left 4 Dead felhasználók bizonyos csoportjának, még ezen a héten megérkezik a frissítés, de csak személyi számítógépekre. Erről Chet Faliszek nyilatkozott a Valve hivatalos fórumában, elmondása szerint jóval méretesebb javítócsomagot állítottak össze, mint arra számítottak, mivel a PC-s verzió több problémás elemmel rendelkezik konzolos társánál. A munka elvégzéshez pedig idő szükségeltetik, nos, a Valve nem gyorsaságáról híres. Búcsút inthetünk a különböző verziókat érintő párhuzamos frissítéseknek, kivételt képez a már emlegetett DLC, mely egyszerre teszi tiszteletét a támogatott platformkon.

l4d.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)