Hirdetés

Left 4 Dead - Ismét elhalasztva

|

Tovább késik a kooperatív zombis horror, ugyanakkor megoldódott a terjesztés kérdése a FÁK államok területén.

Hirdetés

Habár eredetileg még tavaly meg kellett volna látnia a napvilágot, a Turtle Rock projektje számos csúszást szenvedett el, s legutóbb nyárra időzítették. A minap kiderült, hogy a dobozos változat az Akella segítségével jut el az orosz illetve. a volt szovjet tagállamok üzleteibe. Doug Lombardi (Valve) szavaiból kiderül, hogy szorosan együtt fognak működni majd az orosz partnerrel, miközben előkészítik a Left 4 Dead megjelenését az egyik leggyorsabban növekvő piacon. A nagy egymásra találás és ölelkezés közepette az is kiderült, hogy a világ minden pontján egységesen 2008. őszére módosult a megjelenés.

Left 4 Dead - 2. kp Left 4 Dead - 3. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)